23 de juny de 2012

Intercanvi -swap -2012 (Intercambio- swap- 2012) - 2ª part

Ja fa unes setmanes us vaig explicar que havia participat en un intercanvi, i us vaig ensenyar els regals que em va fer la meva amiga, doncs ara ve la segona part:
Quan vaig enviar el meu regal cap a MÈXIC!!!!! em vaig donar compte que m'havia oblidat de possar-hi la carta que li havia fet explicant-li qui era i què li enviava, per lo que rebria el paquet sense saber qui li enviava (no es pot anar amb presses). Vaig estar dos o tres setmanes mirant el seu blog a veure si ho penjava per poder-li escriure i per fi va penjar els regalets que li vaig fer.

El seu blog perquè el pogueu visitar és:

http://suenosderosa.blogspot.com.es/Hace unas semanas os conté que había participado en un intercambio, y os enseñé los regalos que me hizo mi amiga, pues ahora viene la segunda parte:

Cuando envié mi regalo hacia MÉXICO!! me di cuenta que me había olvidado de poner en ella la carta que le había hecho explicándole quién era y qué le enviaba, por lo que recibiría el paquete sin saber quién se lo enviaba (no se puede ir con prisas). Estuve dos o tres semanas mirando su blog a ver si lo colgaba para poderle escribir y por fin colgó los regalitos que le hice.


 Su blog para que lo podais visitar es:

http://suenosderosa.blogspot.com.es/Ara us ensenyo el què li vaig fer:     

Ahora os enseño lo que le hice:                                              

                              La bossa està feta amb una combinació de robes de fil i de cotó. Penso que és un tipus de bossa que sempre va bé tenir a mà.


La bolsa está hecha con una combinación de ropas de hilo y de algodón. Pienso que es un tipo de bolsa que siempre va bien tener a mano.


Aquest cor pot servir tant de decoració com per possar-hi agulles. Li vaig penjar aquesta màquina de cosir perquè sé que fa col.lecció en miniatura de màquines de cosir, i vaig pensar que li agradaria.

Este corazón puede servir tanto de decoración como para poner en él agujas. Le colgué esta máquina de coser porque sé que hace colección en miniatura de máquinas de coser, y pensé que le gustaría.


 Dos individuals de color ben alegres                                            ... i per últim aquest drap de cuina


Dos individuales de color bien alegres                                             ... y por último este paño de cocina

Fins la pròxima!!!!


Hasta la próxima!!!


4 comentaris:

 1. Seguro que le ha encantado...porque yo nunca me doy cuenta de los intercambios....
  Me parece super bonito cambiar algo.
  besitos

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si que es bonito porqué haces algo que te gusta y lo haces con ganas para que guste a su destinataria.

   Un abrazo.

   Anna

   Elimina
 2. Hola!! que bueno que ya llegaron tus regalitos a destino.

  Siempre que participo en un intercambio me quedo con la sensación de: llegará o no llegará¡????, por suerte y por esas cosas milagrosas de la vida, a veces el correo demora... pero siempre llega!

  Besos

  ResponElimina
  Respostes
  1. Es verdad, parece que no tengan que llegar a su destino, y menos cuando es tan lejos. Suerte que funciona.

   Un abrazo.

   Anna

   Elimina

És un plaer llegir els vostres comentaris. Moltes gràcies!!!!!