31 de març de 2016

The Splendid Sampler - Bloc 10 Iowa de Sherri Mc Connell, bloc 11 Crocheted thoughts d'Alyssa Thomas i bloc 12 Checkerboard de Pat Sloan

El bloc 9 no té gaire complicació i es fa ràpid. He fet servir teles de colors suaus molt combinables amb els altres blocs.

El bloque 9 no tiene mucha complicación y se hace rápido. He usado telas de colores suaves muy combinables con los otros bloques.
El bloc 10 no és que hagi sigut molt complicat, però si entretingut. A part d’unir les robes s’ha de fer el dibuix a cadeneta, i això és el que m’ha donat més feina. Vaig començar la cadeneta amb dos fils mouliné però no m’agradava com quedava perquè no es veia bé la cadeneta, quedava tot apilotonat, i quan ja en portava una bona part fet el vaig desfer, si si desfer, es que sinó després ja no el veuria mai bé i el vaig tornar a fer amb un fil, el resultat ja m´ha agradat més.


El bloque 10 no es que haya sido muy complicado, pero si entretenido. Aparte de unir las telas se tiene que coser el dibujo en cadeneta, y eso es lo que me ha dado más trabajo. Empecé la cadeneta con dos hilos mouliné pero no me gustaba como quedaba porque no se veía bien la cadeneta, quedaba como apretujado, y cuando ya llevaba una buena parte hecho lo deshice, si si, lo deshice, es que sino luego ya no lo veré nunca bien y lo volví a coser con un hilo, el resultado ya me ha gustado más.

Aquest tercer bloc m’ha encantat!!! Això que no les tenia totes perquè alguna vegada havia fet aquests quadrets i no hi havia manera de que em quadressin, i la veritat és que estic molt contenta amb el resultat.
De teles n’he posat una de color fosc i l’altre clar perquè destaqués bé, i també s’assembla més a un tauler d’escacs que és com s’anomena el bloc.

Segueixo amb les teles romàntiques......m’encanten!!!


Este tercer bloque me ha encantado !!! Pero que no las tenía todas porque alguna vez había hecho estos cuadritos y no había manera de que me cuadraran, y la verdad es que estoy muy contenta con el resultado.
De telas he puesto una de color oscuro y el otro claro para que destacara bien, y también se parece más a un tablero de ajedrez que es como se llama el bloque.


Sigo con las telas románticas ...... me encantan !!!Espero que us hagi agradat.

Espero que os haya gustado.Fins aviat!!!


Hasta pronto!!!

1 comentari:

  1. Anna qué chulos te quedaron los tres bloquecitos, me encantan las telas que elegiste. Un besote cielo

    ResponElimina

És un plaer llegir els vostres comentaris. Moltes gràcies!!!!!