1 de novembre de 2014

Monogràfic de Mimi's Cottage

Hola noies!!!!! Avui vinc amb una notícia que pot ser que us interessi, el pròxim diumenge 9 de novembre la Míriam de Mimi's Cottage farà un monogràfic al taller de l'Anna Ramírez a Vilanova del Camí, al costat d'Igualada, si sou d'aprop de Barcelona ho teniu a quatre passes.

En aquest monogràfic ens ensenyarà a fer aquest organitzador de taula:

Hola chicas !!!!! Hoy vengo con una noticia que os puede interesar, el próximo domingo 9 de noviembre, Míriam de Mimi 's Cottage hará un monográfico en el taller de Anna Ramírez en Vilanova del Camí, junto a Igualada, si vives cerca de Barcelona lo tienes a cuatro pasos. 


En este monográfico nos enseñará a hacer este organizador de mesa:
No em direu que no és xulo!!!!!

No me diréis que no es chulo !!!!!


Ens ensenyaran diverses tècniques com la de Frayed Edge, farem servir les palets d'appliquick, el festò....ens ensenyarà com li ha ensenyat a ella la LYNETTE ANDERSON, i ens explicarès els seus "truquets".

Vinga animeu-vos!!! si voleu saber més detall del monogràfic, o ho teniu clar podeu fer la reserva  trucant al 93 8045278 i pregunteu per l'Anna.

Per les que no pugueu venir ja us explicaré com ha anat.

Fins la pròxima!!!


Nos enseñarán diversas técnicas como la de Frayed Edge, utilizaremos las palitos de appliquick, el festón .... nos enseñará cómo le ha enseñado a ella LYNETTE ANDERSON, y nos contará sus "truquillos". 


Venga animaros !!! si deseas saber más detalles del monográfico, o lo tienes claro puedes hacer la reserva llamando al 93 8045278 y pregunta por Anna.


Para las que no puedan venir ya os contaré cómo ha ido.

Hasta la próxima!!!!

4 comentaris:

 1. Hello Anna! I am so glad you left a footprint for me to follow you back here. Your sewing is so lovely and because I love to sew too, I have enjoyed reading some of your posts so much!
  Have a wonderful day!

  ResponElimina
 2. Ja m'agradaria ja venir!!!

  Quin blog més bonic que tens!!! Ara mateix em faig seguidora per estar al cas de les teves creacions.

  Una abraçada!

  ResponElimina
 3. I love your sewing bag, Anna! You have a beautiful blog. Happy Sunday!

  ResponElimina

És un plaer llegir els vostres comentaris. Moltes gràcies!!!!!