16 d’octubre del 2013

Banderola


Feia temps que n'havia vist a altres blogs i les trobava molt maques però no n'havia fet cap encara. I ja fa uns dies...em van fer una petició especial i vaig tenir l'oportunitat de fer aquesta.

Trobo que quan la coloques li dóna un toc especial al lloc on es posa, poden decorar una aula, una habitació de nen o nena amb el seu nom, una festa d'aniversari, un bateig, una comunió....té moltes possibilitats.

A veure si us agrada:


Hacía tiempo que las había visto en otros blogs y las encontraba muy bonitas pero no había hecho ninguna todavía. Y ya hace unos días ... me hicieron una petición especial y tuve la oportunidad de hacer esta.

Encuentro que cuando la colocas le da un toque especial al lugar donde se pone, pueden decorar una aula, una habitación de niño o niña con su nombre, una fiesta de cumpleaños, un bautizo, una comunión .... tiene muchas posibilidades .

A ver si os gusta:








...i penjades!!!

...y colgadas!!!



Què???? Us ha agradat????   .....espero que si!!!!

Fins la pròxima!!!


Qué??? Os ha gustado????   .....espero que si!!!!

Hasta la pròxima!!!

12 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Molt, la trobo molt maca y colorida. Molt divertida !!!. Petons.

    ResponElimina
  3. Hola ana las banderolas son muy bonitas y tehan quedado muy bien ,yo tambien hice unas para un dia muy especial la boda de mi hijo david Un saludo y hasta pronto

    ResponElimina
  4. Són molt alegres, t'han quedat molt bé!
    Un petó

    ResponElimina
  5. Molt xula!! tota la raó sempre queden bé i donen un toc ben especial!! petons!

    ResponElimina
  6. MOlt bonica, jo n'he fet alguna per festes d'aniversari i queden molt bé, també són reutilitzables... M'en queda pendent una per l'habitació de la meva filla i la teva m'ha donat alguna idea. Merci. Una abraçada

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Anna eliminé sin querer los comentarios, te decía que te quedaron muy chulas las banderolas y que alegran cualquier sitio donde las pongas. Un besote guapa

    ResponElimina
  9. Molt guais! Aixo de tallar la tela en zig-zag deu estalviar molta feina! :) Per cert, ets mestra d'anglès??? Jo soc mestra de primària, i el suro m'ha cridat l'atenció! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Helena!!! No, no sóc mestra però treballo en una escola, i em van demanar les banderoles per l'aula d'anglès d'educació infantil.
      Una abraçada.

      Elimina

És un plaer llegir els vostres comentaris. Moltes gràcies!!!!!