20 de maig del 2013

....àlbum d'scrapbooking

...noies!!!!...quants dies sense penjar res!!! Això no pot ser!! Jo no sé a vosaltres però a mi em passen els dies que no m'en dono compte, i tinc tantes coses a fer i a acabar que em falten hores.
A vosaltres també us passa que esteu liades amb dos o tres coses i en veus alguna altra que t'encanta i dius, això també ho vull fer!!! però al cap d'una estona penses....bufff no sé quan ho faré, primer haig d'acabar això, allò.....AAAARRRHHHH!!!!! En vull fer tantes de coses que m'estresso de pensar-hi.

Bé, a veure...tinc dues coses per ensenyar-vos però encara no ho he entregat a les seves destinatàries i us faré esperar una mica, però si que us ensenyaré l'àlbum d'scrapbooking que he fet, a veure que us sembla:


... chicas!!!! ... cuantos días sin colgar nada!!! Esto no puede ser!!! Yo no sé vosotras pero a mí me pasan los días que no me doy cuenta, y tengo tantas cosas que hacer y terminar que me faltan horas.

A vosotras también os pasa que estáis liadas con dos o tres cosas ves alguna otra que te encanta y dices, esto también lo quiero hacer! pero al cabo de un rato piensas .... bufff no sé cuando lo haré, primero tengo que terminar esto, aquello ..... AAAARRRHHHH!!! Quiero hacer tantas cosas que me estreso de pensarlo.


Bueno, a ver ... tengo dos cosas para enseñaros pero aún no las he entregado a sus destinatarias y os haré esperar un poco, pero si que os enseñaré el álbum de scrapbooking que he hecho, a ver que os parece:

 
 
 
 
 
 
 






 
 
Espero que us hagi agradat!!!
 
Fins la pròxima!!! 
 
 
Espero que os haya gustado!!!

Hasta la próxima!!!

7 comentaris:

  1. Anna sabes hacer una cantidad de técnicas diferentes, qué bien!!! te quedó divino este album....ya tienes a buen recaudo los momentos inolvidables del viaje. Un besote tesoro

    ResponElimina
  2. Uff, tinc 40 mil coses començades, i sempre en veig de noves per fer! El problema és que ho vull fer tot i no acabo res ;)!!
    L'album t'ha quedat maquíssim!
    Ptnts

    ResponElimina
  3. Si filla, també em passa ... en tots els blocs hi ha tantes coses boniques que totes les voldria fer ... em sembla que tinc un problema!
    M'agrada molt l'àlbum, t'ha quedat xulíssim!

    ResponElimina
  4. No ets l'unica, tinc moltíssimes coses començades, i de cop les dates fan que hagi d'anar prioritzant, els aniversaris, agrrr ara a la meva filla se li mou una dent i encara no he acabat l'angelet per posar-la...... és un estrés! Però què fariem sense aquestes il·lusions!
    T'ha quedat genial l'àlbum, jo tot just començo amb això de l'scrap i se'm fa gran, no tinc massa temsp a dedicar-m'hi. Una abraçada

    ResponElimina
  5. Anna quina àlbum tant xulo, si si que feia dies que no veia res teu. Això ja passa. A mi també em passen els dies volant!! jejeje. Una abraçada.

    ResponElimina
  6. T'ha quedat genial aquest àlbum!

    Montse

    ResponElimina
  7. Hola Anna, que cositas mas monas haces, el album te ha quedado genial!
    Mira lo de los libros de tilda los pido via internet, en sitios de Amazon o Isabel Granados, tampoco soy muy experta buscando pero mis experiencias de compra virtual han sido buenas, puedes mirar en esas de referencia que te di para cualquier cosa de Tilda.
    Que tengas un buen dia!

    ResponElimina

És un plaer llegir els vostres comentaris. Moltes gràcies!!!!!