13 de maig de 2012

Com moltes de vosaltres, molts dies navego per internet mirant blogs de patchwork, de robes, i moltes altres coses.... un dia buscant robes i dissenys de Lotta Jansdotter, que m'encanten les seves teles, vaig anar a parar a la web d'Umbrella Prints, allí hi vaig veure una tela que em va agradar molt i remenant per la web vaig veure que organitzaven un concurs. El concurs consisteix en fer alguna cosa amb els retalls de roba que demanes, no cal que només sigui de cosir, pots fer qualsevol cosa, pots presentar un projecte per bossa. Vaig veure que no tenia temps de pensar-m'ho ja que el plaç s'acabava en un dia o dos i vaig decidir participar.

Quan vaig rebre els retalls de teles vaig començar a pensar què podia fer....
i em va sortir això:

The crazy pockets.
Si voleu podeu entrar a la seva web Umbrella Prints i us diu com podeu veure tots els projectes, i si voleu votar el que més us agradi.

A veure si hi ha sort!!!!!!


Many days I'm surfing internet looking for blogs patchwork, fabrics, and much more .... a day looking fabrics and designs of Lotta Jansdotter, that I love her fabrics, I ended up on the website of Umbrella prints, there I saw a fabric that I liked and looking the web I saw that organized a contest. The competition is doing something with the cuts of clothing that you ask, should not only sewing, can do anything, you can submit a project bag. I do not have time to think if particip and I decided  .
When I received the cuts of fabric I started thinking what could ....
and I got this:


If you can access your Web Umbrella Prints and tells you how you can see all projects, and if you want to vote for your favorite.


See if you are lucky!!
(PD. Sorry for my english)

 


3 comentaris:

 1. Que valenta Anna ;) a veure si tens sort perquè t'ha quedat xulíssim aquest texà 'tunejat'!!!
  Una abraçada!!

  ResponElimina
 2. Espero que tinguis molta sort! Entraré per votar-te!
  Per cert, m'has deixat bocabadada amb co has decorat els texans, he al.lucinat!
  Una abraçada i fins aviat!

  ResponElimina
 3. hola Anna, t'acabo de descobrir perquè m'has deixat un comentari!!! però el poc que he vist m'ha encantat!!! la idea del texans m'encanta!!!!! me la copairé amb sembla. O per mi o per les meves filles!!!!!!!

  ResponElimina

És un plaer llegir els vostres comentaris. Moltes gràcies!!!!!