30 de desembre del 2021

Angelets o "Ratonzito Pérez"


Mare meva....aquest gener farà 5 anys des de la última publicació...no sé si queda algú per aquí...

La veritat és que el dia a dia passa molt ràpid i queda poc temps per cosir i fer el que m´agrada, aprofitaré aquests dies de vacances per escriure una mica i explicar-vos que he estat fent en els últims temps.

Pensant en els nens i les coses que els hi fa il.lusió, se´m va acudir fer aquestes casetes perquè quan els hi caigui una dent puguin obrir la porteta i posar la dent dins la butxaca que té, i així quan vagin a dormir poden  fer-ho amb el coixí caseta i quan vinguin els angelets o el "Ratonzito Pérez" els hi pot intercanviar per una moneda.


Madre mía....este enero hará 5 años desde la última publicación...no sé si queda alguien por aquí...

La verdad es que el día a día pasa muy rápido y queda poco tiempo para coser y hacer lo que me gusta, aprovecharé estos días de vacaciones para escribir un poco y explicaros que he estado haciendo en los últimos tiempos.

Pensando en los niños y las cosas que les hace ilusión, se me ocurrió hacer estas casitas para que cuando se les caiga un diente puedan abrir la puertecita y poner el diente dentro del bolsillo que tiene, y así cuando vayan a dormir pueden hacerlo con la almohada casita y cuando vengan los angelitos o el "Ratonzito Pérez" puede intercambiarlos por una moneda.


Les casetes es poden fer amb les teles que t´agradin més, les més populars són les convinades amb teles "Liberty", però jo crec que totes queden boniques.


Las casitas se pueden hacer con las telas que más te gusten, las más populares son las combinadas con telas "Liberty", pero yo creo que todas quedan bonitas.                              També n´hi ha per a ells, amb teles més neutres o amb més coloraines.


También las hay para ellos, con telas más neutras o con más colorines.

Si t´agraden les casetes les pot trobar aquí.


Si te gustan las casitas las puedes encontrar aquí.


Feliç any nou!!!

Feliz año nuevo!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

És un plaer llegir els vostres comentaris. Moltes gràcies!!!!!