18 de gener de 2014

La canastreta de la Natàlia...tot un repte!!!

La Cristina quan va saber que estava embarassada tenia claríssim que volia que li fes la canastreta per al seu nen/a. Al final serà una nena i es dirà Natàlia, em va dir tot el què volia i la veritat, a part del necesser, de tot el què em va demanar no n'havia fet mai res de tot això. Per això us dic que ha sigut un gran repte.
La Cristina tenia clar que havia de ser amb roba d'estrelles i d'un color neutre, perfecte!!!! vaig pensar jo, a mi les estrelles m'encanten!!!!!
Doncs m'hi vaig posar, vaig començar a preguntar què, com seria millor, què seria més pràctic, com ho podia fer.... i amb l'ajuda d'alguna amiga en va sortir tot això:

Cristina cuando supo que estaba embarazada tenía muy claro que quería que le hiciera la canastilla para su niño/a. Al final será una niña y se llamará Natália, me dijo todo lo que quería y la verdad, a parte del neceser, de todo lo que me pidió nunca había hecho nada de esto. Por eso os digo que ha sido un gran reto. 
Cristina tenía claro que tenía que ser con ropa de estrellas y de un color neutro, perfecto!!!! pensé yo, a mí las estrellas me encantan!!! 
Pues me puse manos a la obra, empecé a preguntar qué, cómo sería mejor, que sería más práctico, como lo podía hacer .... y con la ayuda de alguna amiga salió todo esto:La veritat és que he quedat sorpresa del resultat final.

La verdad es que he quedado sorprendida del resultado final.Les robes de tota la canastreta les he combinat amb roba de fil, la d'estrelles és roba de cotó amb un percentatge de fil, i la interior és de cotó 100%.

Las ropas de toda la canastilla las he combinado con ropa de hilo, la de estrellas es ropa de algodón con un porcentaje de hilo, y la interior es de algodón 100%.La bossa és d'una mida mitja tirant a gran per a què hi càpiguen totes les coses de la Natàlia.

La bolsa es de una tamaño medio tirando a grande para que quepan todas las cosas de Natalia.Això us deveu preguntar què deu ser, almenys a mi quan em va explicar el què era no ho coneixia, perquè quan jo vaig tenir els meus fills a l'hospital no ho demanaven. És una bosseta tipus llibreta, amb dos apartats per poder-hi posar la muda i els bolquers dels dos primers dies a l'hospital, així a les infermeres els hi és més còmode de trobar-ho tot junt i de portar-ho cap aquí i cap allà, i a més a més saben de qui és cada bossa.

Os debéis preguntar que es esto, a mí cuando me explicó lo que era no lo conocía, porque cuando yo tuve mis hijos en el hospital no lo pedían. Es una bolsita tipo libreta, con dos apartados para poder poner la muda y los pañales de los dos primeros días en el hospital, así a las enfermeras les es más cómodo de encontrarlo todo junto y de llevarlo hacia aquí y allí, y además saben de quién es cada bolsa.

El necesser, molt pràctic per a moltes coses.

El neceser, muy práctico para muchas cosas.El canviador, aquí vaig tenir uns quants dubtes abans de fer-lo, no sabía si l'interior fer-lo de rus o plastificat, però desprès de parlar amb algunes mares em van dir que el més pràctic era plastificat, que si s'embruta hi passes una tovalloleta i llestos, de l'altra manera cada vegada que s'embruta l'has de rentar.
L'altra dubte era si fer-lo que es tanqués o no per la part de dalt, però desprès de parlar-ho i pensant en quan els meus eren petits vaig pensar que millor que no, ja que quan estàs fòra de casa i l'has de canviar vas amb el nen a coll, el bolquer, les tovallotetes..... i a vegades no saps ni com obrir-lo i el que vols és anar ràpid, així doncs sense tancar, és questió de ser pràctic. 


El cambiador, aquí tuve unas cuantas dudas antes de hacerlo, no sabía si el interior hacerlo de rizo o plastificado, pero después de hablar con algunas madres me dijeron que lo más práctico era plastificado, que si se ensucia pasas una toallita y listos, de la otra manera cada vez que se ensucia tienes que lavarlo. 
La otra duda era si hacerlo que se cerrara o no por la parte de arriba, pero después de hablarlo y pensando en cuando los míos eran pequeños pensé que mejor que no, ya que cuando está fuera de casa y lo tienes que cambiar vas con el niño a cuestas, el pañal, las toallitas ..... y a veces no sabes ni cómo abrirlo y lo que quieres es ir rápido, así pues sin cerrar, es cuestión de ser práctico.
Espero que us hagi agradat tant com a mi.

Espero que os haya gustado tanto como a mí.

Gràcies Cristina per confiar en mi.

Gracias Cristina por confiar en mí.


Fins la pròxima!!!!!

Hasta la próxima!!!!!


18 comentaris:

 1. Que maca !!!, quins tons mes bonics i elegants, t'ha quedat "xulísssssima", bon ca de setmana, petons.

  ResponElimina
 2. Precioso, me ha encantado!!!
  Lo de la bolsita "tipo libreta" me lo apunto, porque me parece útil.
  Besitos.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Me alegro de que te haya gustado. Lo de la bolsita es original.

   Elimina
 3. Quina preciositat!!!! La roba és moníssima i està tot tan ben acabat... Ningú diria que era la primera vegada que ho fas...

  ResponElimina
 4. Es una monada. Me encantan las telas, neutras, preciosas.
  Besitos

  ResponElimina
 5. És un conjuntet preciós!!! Estarà super ben equipat eeeh!
  Petonets guapa

  ResponElimina
 6. Anna qué lindo te ha quedado este conjunto de bebé, muy completo. Las telas me encantaron. Un besote mi niña

  ResponElimina
 7. Quin conjunt més bonic! La roba és preciosa i es veu tan ben fet! Em puc imaginar la mare, deu estar súper feliç.
  Una abraçada

  ResponElimina
 8. Te ha quedado precioso y la telita me encanta! un abrazo

  ResponElimina
 9. Quin conjunt més complet! T'ha quedat molt bé.
  Montse

  ResponElimina
 10. Segur que li ha encantat, es sembla una canastreta preciosa, molt ben conjuntat, m'encanta!!
  Petons.

  ResponElimina
 11. Anna quina preciositat!!! M'encanta tot i tot! Els diferents complements, les teles... Molt i molt bé! Un pto gran gran

  ResponElimina
 12. Maquíssim!!! M'encanta!!!!

  ResponElimina
 13. Quina finura!!! m'encantaaaa! t'ha quedat genial, les teles són una monada! quin goig que fa tot, felicitats!

  ResponElimina
 14. M'agrada moltíssim, Anna!!!! I les robes són tan finetes! Tot un encert!
  Una abraçada!

  ResponElimina
 15. Te ha quedado una canastilla preciosa y las telas son finísimas.
  Besos

  ResponElimina

És un plaer llegir els vostres comentaris. Moltes gràcies!!!!!