26 de novembre del 2016

...preparant coses....

Ja estem començant a veure coses de Nadal...això vol dir que ja s'acosta....
Jo he estat preparant alguna cosa, que ja us ensenyaré més endavant, però fa un parell de setmanes em van demanar que ajudés a fer un taller de Nadal per a mares de l'escola on treballo, i m'he hagut de posar les piles perquè el primer dia va ser aquest dilluns passat, i em vaig passar el cap de setmana passat treballant sense parar. El taller consisteix en fer una corona de Nadal, per lo que lo primer va ser començar a fer tria de robes ben maques, una vegada feta la tria vaig començar a dibuixar les plantilles, tot cors i estrelles, m'encanta!!! i començar a treballar amb les robes. Us deixo algunes fotos del resultat de la corona.


Ya estamos empezando a ver cosas de Navidad ... eso quiere decir que ya se acerca ....
Yo he estado preparando algunas cosillas, que ya os enseñaré más adelante, pero hace un par de semanas me pidieron que ayudara a hacer un taller de Navidad para madres en escuela donde trabajo, y me he tenido que poner las pilas porque el primer día fue este pasado lunes, y me pasé el fin de semana trabajando sin parar. El taller consiste en hacer una corona de Navidad, por lo que el primero fue empezar a hacer elección de telas bien monas, una vez hecha la selección empecé a dibujar las plantillas, todo corazones y estrellas, me encanta !!! y empezar a trabajar con las telas. Os dejo algunas fotos del resultado de la corona.
La idea va ser fer la filera del fons d'una mateixa roba, per a que destaqués una mica, i la segona filera combinar colors clars i foscos.


La idea fue hacer la fila del fondo de una misma tela para que destacara un poco, y la segunda hilera combinar colores claros y oscuros.Una vegada cosides totes les peces vaig agafar un cartró i el vaig tallar ben rodó, el vaig forrar de feltre i amb silicona vaig començar a enganxar els cors i estrelles.


Una vez cosidas todas las piezas cogí un cartón y lo corté bien redondo, le forrar de fieltro y con silicona empecé a pegar los corazones y estrellas.M'hi faltava alguna cosa al tenir-ho enganxat, vaig agafar un tros de ràfia i en vaig fer un llaç, i així ha quedat.

Espero que us agradi tant com a mi

Fins la pròxima!!!!


Me faltaba algo al tenerlo todo pegado, cogí un trozo de rafia, hice un lazo, y así ha quedado.

Espero que os guste tanto como a mí

Hasta la próxima !!!!

2 comentaris:

  1. És tan bonica que jo la deixaria tot l'any!!

    ResponElimina
  2. Preciosa corona! I té raó la Laura que depèn on la posis podries deixar-la tot l'any! Bon Nadal i molts somriures....

    ResponElimina

És un plaer llegir els vostres comentaris. Moltes gràcies!!!!!