30 de març del 2014

Mariona......


Que ràpid passa el temps.... no us sembla???  La Mariona, la meva fillola ja ha fet 14 anys, em sembla increïble. Quan li he anat a portar el regal i l'he vista he pensat.....mare meva que gran!!!!

Li volia regalar una cosa feta per mi, i vaig pensar en una cosa pràctica, una bossa d'aquestes en què hi posen de tot, i la roba....tenia claríssim que había de ser aquesta.

Espero que t'hagi agradat molt i la facis servir moltíssim.


Que rápido pasa el tiempo .... no os parece??? Mariona, mi ahijada ya ha cumplido 14 años, me parece increíble. Cuando le he ido a llevar el regalo y la he visto he pensado ..... madre mía que mayor!!!! 

Le quería regalar algo hecho por mí, y pensé en algo práctico, una bolsa de esas en las que ponen de todo, y la ropa .... tenía clarísimo que había de ser esta.

Espero que te haya gustado mucho y la uses muchísimo.










Per molts anys Mariona!!!!

Muchas felicidades Mariona!!!!

Fins la pròxima!!!!

Hasta la próxima!!!!!


22 de març del 2014

Bossa romàntica

Ara que toca que vingui el bon temps tenia ganes de fer una bossa amb un aire romàntic, tenia dubtes a l'hora de combinar les robes però ara que la veig acabada m'agrada.
Aquest estil de robes sempre m'ha agradat molt i quan les veig en botigues o per internet penso amb el munt de coses que faria amb elles.

Ahora que toca que venga el buen tiempo tenía ganas de hacer una bolsa con un aire romántico, tenía dudas a la hora de combinar las ropas pero ahora que la veo terminada me gusta. 
Este estilo de ropas siempre me ha gustado mucho y cuando las veo en tiendas o por internet pienso en el montón de cosas que haría con ellas.







Topus amb quadres....sembla que no pugui ser.... i queda molt xulo!!!!

Topos con cuadros .... parece que no pueda ser .... y queda muy chulo!!!!











Fins la pròxima!!!

Hasta la pròxima!!!!

8 de març del 2014

Regal per l'Ana


Actualment si vols fer un regal per a un nadó, hi han infinitat de coses maquíssimes per regalar, però si vols fer un detallet una mica diferent trobo que els regals personalitzats són els millors.
Al final em vaig decidir per un body i un pitet, i així vaig poder estrenar l'snapclic que em van regalar per Nadal. 
No sé si ho coneixeu lo de l'snapclic, és genial!!! pots posar-hi "clics" on vulguis, i en el pitet en comptes de posar-hi velcro per tancar, hi vaig posar un snapclic.


Actualmente si quieres hacer un regalo para un bebé, hay infinidad de cosas preciosas para regalar, pero si quieres hacer un detalle un poco diferente encuentro que los regalos personalizados son los mejores. 
Al final me decidí por un body y un babero, y así pude estrenar el snapclic que me regalaron por Navidad. 
No sé si lo conocéis lo del snapclic, es genial!!! puedes poner "clics" donde quieras, y en el babero en vez de poner velcro para cerrar, puse un snapclic.



El blanc combinat amb aquest rosa hi queda molt dolç.

El blanco combinado con este rosa queda muy dulce.





Fins la pròxima!!!!

Hasta La próxima!!!