18 de març del 2013

Funda nòrdica II

Us enrecordeu quan aquí us ensenyava la primera funda nòrdica??? 
Si que n'ha passat de temps, si.

Os acordáis cuando aquí os enseñaba la primera funda nórdica??
Si que ha pasado tiempo, sí.




Doncs per fi us puc ensenyar la segona part !!!!  La veritat és que se m'ha fet bastant pesat fer aquesta segona funda, suposo que el fet de treballar amb les mateixes robes tant de temps i fer el mateix patró ha fet que em costés més....em semblava que no l'acabaria mai, però si!!!! aquí la teniu!!!

Veureu que les robes són les mateixes, de dues col.leccions de l'Amy Butler,  combinades de manera diferent, una d'elles  l'he canviat de color per allò de....són iguals però diferents, però quasi bé no es nota.


Pues por fin os puedo enseñar la segunda parte!!!! La verdad es que se me ha hecho bastante pesado hacer esta segunda funda, supongo que el hecho de trabajar con las mismas ropas tanto tiempo y hacer el mismo patrón ha hecho que me costara más .... me parecía que no la acabaría nunca, pero si!!!! aquí la tenéis!!!!

Veréis que las ropas son las mismas, de dos colecciones de Amy Butler, combinadas de manera diferente, una de ellas la he cambiado de color por aquello de .... son iguales pero diferentes, pero casi no se nota.






La veritat és que aquests colors ja venen de gust, i ara que s'acosta la primavera encara més.

La verdad es que estos colores ya apetecen, y ahora que se acerca la primavera aún más.






I ara....a estrenar-la!!!!

Y ahora .... a estrenarla!!!!



Espero que us agradi!!!
Fins la pròxima!!!

Espero que os guste!!! 
Hasta la próxima!!!



12 de març del 2013

D'aniversaris....

Doncs si,si, avui va d'aniversaris. La Marta la meva filla gran va fer 15 anys, SSIIII 15 ANYS!!!! quan ho penso m'esgarrifo, si fa dos dies encara jugava a nines, a fer de senyoreta, a saltar a corda...... i ara és tota una dona. Si miro enrera sembla que no pugui ser que hagin passat tants anys, el meu record és més proper, però no, és el que és.
 
Doncs em feia gràcia fer-li un regal personalitzat, que per molts anys que passin s'en recordi dels seus 15 anys. Vaig estar donant voltes i voltes al cap i al final em vaig decidir de fer-li una capsa d'scrapbooking.
 
A veure què us sembla:.



Pues si, si, hoy de cumpleaños. Marta mi hija mayor hizo 15 años, SSIIII 15 AÑOS! cuando lo pienso me estremezco, si hace dos días todavía jugaba a muñecas, a hacer de señorita, a saltar a la comba ...... y ahora es toda una mujer. Si miro hacia atrás parece que no pueda ser que hayan pasado tantos años, mi recuerdo es más cercano, pero no, es lo que es.

Pues me hacía gracia hacerle un regalo personalizado, que por muchos años que pasen recuerde  sus 15 años. Estuve dando vueltas y vueltas a la cabeza y al final me decidí por una caja de scrapbooking.


A ver qué os parece:.

 
 
 
Com podeu veure no hi pot faltar el mòbil, el seu nom, els cors....
 
Como podéis ver no puede faltar el móvil, su nombre, los corazones ....
 


 

 



...i per altra banda el més petit, l'Albert, n'ha fet 7 d'anys, i bé, ja us ho he dit més amunt, bbuufff si fa dos dies era un nadó, ha passat el temps volant.
 
I com no, va tenir la seva corona d'aniversari, de pirates!!!
 
Li ha encantat!!!
 
 
... y por otra parte el más pequeño, Albert, ha hecho 7 de años, y bueno, ya os lo he dicho más arriba, bbuufff si hace dos días era un bebé, ha pasado el tiempo volando.

Y como no, tuvo su corona de cumpleaños, de piratas!!!!

Le ha encantado!
 
 
 
 
Xula, veritat?????    A mi m'encanta!!!! 
 
Bonita verdad????? A mí me encanta!!!!
 

Això és tot per avui.
 
Fins la pròxima!!!!
 
 
Esto es todo por hoy.

Hasta la próxima!!!!
 
 

3 de març del 2013

Samarretes personalitzades

A vegades vols fer un detallet per regalar, però no tens clar el què. Una bona opció i que sempre agrada són les samarretes personalitzades.
 
La Nuria tenia 2 samarretes llises per regalar, i una companya de feina li va dir....dona-li a l'Anna que ella t'hi farà alguna cosa i quedaran més alegres.

Li vaig preguntar com es deia la nena que havia de rebre el regal, i em va dir que es deia Aina, amb això i un disseny, súper xulo, de la meva professora de patchwork va sortir això:
 

A veces quieres hacer un detallito para regalar, pero no tienes claro que hacer. Una buena opción y que siempre gusta son las camisetas personalizadas.


Nuria tenía 2 camisetas lisas para regalar, y una compañera de trabajo le dijo .... daselas a Anna que ella te hará algo y quedarán más alegres.


Le pregunté cómo se llamaba la niña que debía recibir el regalo, y me dijo que se llamaba Aina, con esto y un diseño, súper chulo, de mi profesora de patchwork salió esto:
 





 




 
 
Sembla mentida com pot canviar tant una samarreta llisa amb una aplicació, no us sembla????
 
Fins la pròxima!!!!
 
 
Parece mentira cómo puede cambiar tanto una camiseta lisa con una aplicación, no os parece???


Hasta la próxima!